Презентація проектів в рамкаг Шкільного громадського бюджету

 hgb

В ОЗО "Суворовський ліцей" відбулася презентація проєктів"Школа мрії" в рамках впровадження ШГБ. Шкільний громадський бюджет має на меті навчити учнів вигадувати та розробляти ідеї, створювати проєкти, комунікувати та працювати в команді, розвинути відчуття причетності та важливості власного голосу, тим самим сформувати активного, розумного громадянина з критичним мисленням, який в майбутньому буде брати участь у прийнятті рішень в громаді та суспільстві. Велике дякую авторам проєктів за креатив, небайдужість, відповідальність! Сподіваємось, що завдяки вашим проєктам наша школа стане більш комфортною!

Переглянути презентації проєктів https://drive.google.com/.../1MpVj0gnijehtqUuzdSNCE5XCyzT...

Шкіряний м'яч - 2024

k1

2 квітня на стадіоні смт Суворове в рамках проведення Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти відбулися щорічні змагання з футболу «Шкіряний м’яч» серед дітей 2011 року народження.
У змаганнях взяли участь чотири команди закладів загальної середньої освіти Суворовської селищної ради: ОЗО "Суворовський ліцей", Кирничанський ліцей, Приозерненський та Старотроянівський ЗЗСО.
За підсумками змагань перемогу здобула команда ОЗО "Суворовський ліцей", друге місце посіла команда Приозерненського ЗЗСО, третє місце - Кирничанський ліцей, четверте місце - Старотроянівський ЗЗСО.
Всі команди та кращі гравці нагороджені почесними грамотами.

22 березня - це особливий день для працівників водного господарства...

55 n
22 березня - це особливий день для працівників водного господарства, ми відзначаємо💧День води та водних ресурсів.
🔹 Вже багато років спеціалісти 🌿 Ізмаїльського управління водного господарства, підтримуючи добру традицію, святкують цей День разом із учнями ОЗО "Суворовський ліцей".
🔹 Діти завжди з нетерпінням чекають на це свято, із залюбки та задоволенням приймають участь у конкурсі на кращий малюнок та дитячий витвір, присвячений Всесвітньому Дню води.

210 річниця від дня народження Великого Кобзаря

Тарас Григорович Шевченко – це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях нашого народу. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці, той вогник любові до Вітчизни, який запалив поет своїми безсмертними творами.
Учні 1-А класу долучилися до святкування 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря. З метою вшанування видатного сина українського народу першачки взяли активну участь у виховному заході"Шевченкове слово в віках не старіє”,під час якого вони дізналися багато цікавого та нового матеріалу про життя та творчість Т. Шевченка.

ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

У Суворовській селищній територіальній громаді завершено ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». 1 березня 2024 року на базі ОЗО «Суворовський ліцей» відбулися змагання з футзалу та баскетболу. У підсумку змагань місця розподілилися наступним чином: Баскетбол: - І місце – команда «Бурі ведмеді» ОЗО «Суворовський ліцей»; - ІІ місце – команда «Білоголові орлани» Старотроянівського ЗЗСО.

Змагання "Козацький гарт" серед закладів освіти Суворовської ТГ

6g

В субботу 2 березня пройшли чергові змагання "Казацький гарт" серед учнів закладів загальної середньої освіти Суворовської селищної ради. Змагання проходили в упорній боротьбі серед пар учнів з 5 по 10-ті класи. Учасники змагались у човниковому бігові, стрибках у довжину з місця, стрибках зі скакалкою та перетягуванні канату. Перше загальнокомандне місце зайняв наш ліцей, який і візьме участь у наступному, обласному етапі змагань. В цілому розподіл зайнятих місць виглядає наступним чином:

Тренування футбольної команди "Бесарабські соколята" Суворовського ліцею

В рамках підготовки до п'тнічного турніру по футболу в рамках всеукраїнських змагань пліч-о-пліч футбольна команда провела тренування. Пропонуємо відео цієї події.

 

Нагадаємо що 17 лютого Суворовській громаді стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» На енергійному старті у Суворовській громаді відбулось відкриття ІІ територіального етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

1
 
odeszno

viddilosv
 
1