Всеукраїнська військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»): І (селищний) етап

bfbcd10b16673e5d67a4d70052b36002

З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, 30 квітня було проведено І (селищний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році серед команд учнів закладів загальної середньої освіти Суворовської селищної ради. У змаганнях взяли участь команди-рої з 5 закладів загальної середньої освіти громади. Конкурсна програма І (селищного) етапу гри для старшої та середньої вікових категорій складалася з інтелектуальної гри-вікторини «Відун», творчо-мистецького конкурсу «Ватра», туристсько-спортивної смуги перешкод, таборування, змагання «Стрільба» та конкурсу «Рятівник».

У цей день учасники презентували свої рої у формі візитної картки, демонстрували знання з історії українського війська, українського козацтва та сучасних Збройних сил України, навички з надання домедичної допомоги, показали свою фізичну підготовку при проходженні турисько-спортивної смуги перешкод, стріляли з пневматичних гвинтівок, проявили винахідливість у таборуванні. За рішенням суддівської колегії, яка врахувала результативність виступів роїв у різних видах змагань, переможцями І (селищного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році у загальному заліку стали: Середня вікова група - І місце – рій «Булава» Приозерненського ЗЗСО; - ІІ місце – рій «Соколята» Кирничанського ліцею; - ІІІ місце – рій «Єдність» Старотроянівського ЗЗСО.

Старша вікова група - І місце – рій «Бессарабські соколята» ОЗО «Суворовський ліцей»; - ІІ місце – рій «Патріот» Новопокровської гімназії. Команди-учасниці І (селищного) етапу гри були нагороджені грамотами Суворовського селищного голови. Такі змагання-випробування у черговий раз переконують, що виховання у традиціях українського козацтва сприяють формуванню в учнів активної громадянської позиції, почуття національної гідності і самосвідомості, вихованню любові до України та готовності захищати свій край! Щиро вітаємо переможців та призерів І (селищного) етапу гри «Сокіл» («Джура»)! Дякуємо педагогам – виховникам за підготовку роїв до змагань. Окремі слова подяки директору ОЗО «Суворовський ліцей» Жечковій Т.Д., вчителям та технічному персоналу закладу за гостинність, допомогу та підтримку в організації та проведенні гри. Тільки разом до нових перемог!


1
 
odeszno

viddilosv
 
1