Тренування футбольної команди "Бесарабські соколята" Суворовського ліцею

В рамках підготовки до п'тнічного турніру по футболу в рамках всеукраїнських змагань пліч-о-пліч футбольна команда провела тренування. Пропонуємо відео цієї події.

 

Нагадаємо що 17 лютого Суворовській громаді стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» На енергійному старті у Суворовській громаді відбулось відкриття ІІ територіального етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Міжнародний день волонтерів

vol1

Кожного року, 5 грудня, волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, присвячений особам, що займаються волонтерством добровільно та безкорисливо.
Учні ОЗО «Суворовський ліцей» приєднались до Національного уроку волонтерства, на меті якого було познайомити українську молодь та підлітків із волонтерським рухом в Україні і світі.
Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни. Кожен патріот своєї Батьківщини вважає своїм обов’язком наближати перемогу над ворогом чи то на полі бою, чи то в тилу, приєднавшись до волонтерського руху.

ХЛІБ-ВСЬОМУ ГОЛОВА

16 жовтня - Всесвітній день хліба, тому ранкова зустріч у 3-Б кл. (кл.кер. Бондаренко Ганна) була присвячена цій темі. Вчитель ознайомила учнів з історією і традиціями, пов'язаними з хлібом; діти повторили процес виготовлення хліба і ліпили з пластиліну хлібобулочні вироби. А під кінець зустрічі скуштували неймовірно смачний та гарний каравай.
Як звучить українська мудрість: "Хліб -годувальник, святиня людська", тож бережімо його.
HLIBGOLOVA

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

24 n

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!» учні ОЗО «Суворовського ліцею» прийняли участь у створенні інформаційного паркану, присвяченого Україні – землі славного незабутнього минулого, якою можна пишатися. Діти створили малюнки, ознайомилися із книжками, присвяченими історичному минулому країни, поспілкувалися про патріотизм, відвагу наших захисників і ще раз впевнилися, що Україна переможе! На нашому боці правда, справедливість і добро!

Всесвітній день захисту тварин

4 жовтня в усьому світі відзначається Всесвітній день захисту тварин.
Доброта – це основа людства. Людина має проявляти доброту, турботу, увагу не лише до інших людей, але й до своїх домашніх улюбленців та всіх тварин на Землі. Тому сьогодні учні 5-а класу (класний керівник Чапкіна Н.П.) нагадують всім, що тварини потребують нашої турботи.Всесвітній день тварин — це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім'ї.

Шкільні змагання до Дня фізкультури і спорту

1

Традиційно на початку нового навчального року у Суворовському ЗОСО пройшли олімпійські уроки та спортивні змагання між класами з метою пропаганди здорового способу життя, сприяння їхній участі у дії.
До проведення подібних заходів приєдналися учні 4-А та 4-Б класів. 9 вересня навчальний день для четверокласників розпочався з олімпійського уроку «Разом до перемоги!» Учні змогли більше дізнатися про історію Олімпійських ігор, видатних спортсменів та олімпійських чемпіонів України. Учні продемонстрували свою організованість, спритність, швидкість та силу, які показали, що можуть працювати в команді, співчувати, підтримувати своїх одногрупників.

#Єдиний урок з безпеки

2

Рятувальники продовжують проводити #Єдиний урок з безпеки» ⤵️⤵️⤵️
Цього разу фахівці Служби порятунку 1️⃣0️⃣1️⃣ завітали до закладів освіти Суворовської селищної ради Ізмаїльського району.

Спортивні естафети до дня фізкультури і спорту

До Дня фізичної культури і спорту України в 2-А (Константінова З.А.) та 2-Б (Бондаренко Г.А) класах пройшли спортивні естафети під гаслом "Спорт – здоров'я, спорт – це сила, що дає всім дітям крила!".


1
 
odeszno

viddilosv
 
1