Всемирный день борьбы со СПИДом

Проблемы ВИЧ/СПИДа является не только медицинскими, а главным образом социальными и духовными. Более четверти века прошло с тех пор, как над нашей планетой подняла голову жестокая, страшная болезнь, которая очень быстро расползлась по всем континентам, угрожая в будущем нашей цивилизации.

2 декабря в Суворовской ОШ традиционно прошла масштабная информационно-образовательная кампания по профилактике ВИЧ-инфекции, посвященная памятной дате 1 декабря.

День пам'яті жертв Голодомору

Учні Суворовської ЗОШ поклали  квіти до пам'ятного  знака   жертв Голодоморів - Пам’ятного хреста

ХХ Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика

9 листопада – День писемності. Це свято відзначає уся наша держава. Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням.
До відзначення Дня української писемності і мови долучилася Суворовська ЗОШ. 8 листопада відбулася святкова лінійка, присвячена Дню української мови та писемності. Метою заходу було виховувати любов до української мови, національної культури; формувати національно свідомого громадянина, всебічно розвинену особистість; розвивати естетичні смаки учнів, їхнє прагнення до прекрасного; прищеплювати дітям традиційні духовні цінності українського народу; зацікавити учнів поетичним словом; розширювати кругозір, залучаючи інформацію про міжнародне свято.

УВАГА! КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА СУВОРОВСЬКОЇ ЗОШ !!!

УВАГА !!! КОНКУРС!!!

Відділ освіти Ізмаїльської районної державної адміністрації Одеської області з 04.11.2019 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Суворовської загальноосвітньої школи І-ІІІ Ізмаїльської районної ради Одеської області

Директор Суворовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ізмаїльської районної ради Одеської області

Вимоги:

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше п’яти років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, вільно володіє державною мовою.

Керівник закладу загальної середньої освіти призначається на посаду Ізмаїльською районною радою Одеської області за результатами конкурсного відбору, шляхом укладення контракту відповідно до вимог чинного законодавства.

Місцезнаходження ЗОШ: смт Суворово, вул.. Пушкіна, будинок 46

Кандидат повинен знати:

- Конституцію України,

- Закони України, акти Президента України щодо освітньої галузі; накази та розпорядження Міністерства освіти і науки України;

- Декларацію прав і свобод людини;

- Конвенцію про права дитини;

- інші законодавчі та нормативно-правові акти з питань освіти;

- педагогіку, психологію, вікову фізіологію, шкільну гігієну;

- досягнення сучасної психолого-педагогічної науки і практики;

- основи соціології, економіки, фінансово-господарської діяльності закладів освіти;

- законодавство про працю;

- форми роботи з громадськими організаціями;

- правила і норми охорони і безпеки праці, правила виробничої санітарії та пожежної безпеки;

Не може бути призначена на посаду керівника закладу загальної середньої освіти особа, яка:

Изменения в рассписании

В связи с изменениями в педагогическом составе произошли изменения в рассписание, которые коснулись 6, 7-х, 8-х, 9, 11 классов. Посмотреть обновленное расписание можно в разделе Рассписание.

Посвята в п'ятикласники 2019

Незвичайна подія відбулася 25 жовтня 2019 р. у шкільному житті учнів 5-го класу Суворовської ЗОШ I-III ступенів , яку вони зберігатимуть як символ дружби та взаємодопомоги – це Посвята у п'ятикласники. Підготували вечір учні 7-Б класу - класний керівник Степанова Тетяна Олександрівна. П'ятикласники пройшли багато випробувань і довели, що гідні носити почесне звання п'ятикласника. Конкурси, які підготували ведучі вечора , засвідчили, що усі п'ятикласники активні, енергійні, неординарні особистості. Підростає гідна зміна нашим старшокласникам!!!
3 вітальним словом до п'ятикласників, батьків звернулася педагог-організатор Переверза С.М., яка побажала дітям підкорення нових висот у навчанні, бути справжніми патріотами школи.
Ведучі вечора Далакова Тетяна, Карагяур Ніна зачитали учням 5-х класів урочисту клятву, щоб зарахувати їх у родину старшокласників. Семикласники вручили дітям посвідчення п'ятикласника і солодкі призи.

Посвята в козачата

«Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього» – прописна істина сучасного українця. До Дня Збройних сил України, Дня українського козацтва, а також до великого свята Покрови Пресвятої Богородиці у Суворовській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято – «Посвята в козачата» учнів 1-4 класів. Свято підготували учні 4-А класу під керівництвом Карагуци Ганни Федорівни.

Це дійсно велике свято для молодших школярів, адже тепер вони стали юними захисниками нашої країни та її майбутньою гордістю. Урочисто звучали слова клятви з уст учнів, які присягнулись на вірність Україні і своїй школі. Вступаючи до лав козацтва, перед обличчям своїх друзів, перед рідною землею та пам’яттю звитяг козаків, школярі урочисто поклялись, що вивчатимуть історію і традиції українського народу, готуватимуть себе, щоб чесно і віддано служити українському народу в ім’я становлення нашої незалежності та процвітання.

Х Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

Вчора, 11 жовтня, в Суворовській ЗОШ стартував Х Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Ювілейний Конкурс розпочато урочистою лінійкою « Полюбімо усім серцем Тарасове слово!..»
На лінійку було запрошено учнів 5-11-х класів, класних керівників, учителів-предметників, членів батьківського комітету. Святково прибрана актова зала, акорди мелодії української бандури налаштовували на щиру розмову про Великого Кобзаря України – Тараса Григоровича Шевченка. Гостей та учасників Конкурсу радо вітали учні 10 класу та вчитель української мови й літератури Вітюк С.І., які оголосили про початок Х Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка.


1
 
odeszno

viddilosv
 
1