День Захисту дітей

450bedadc9058e8749c50ce73ff6e4ae XL

Вітаємо з Днем захисту дітей!

Бажаємо поринути у свято щастя, усмішок і щирої дитячої радості. Нехай ваші родини будуть міцними, єдиними,

надійними і люблячими. Нехай лунає дитячий сміх, народжуються надії і здійснюються мрії!

Бережіть себе, адже сім'я — це головне!

1590842030 2709

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Без названия

У зв'язку з введенням в Україні надзвичайної ситуації, спричиненою пандемією COVID-19 , прийом документів для зарахування до 1 класу Суворовської ЗОШ на 2020-2021 н.р. здійснюється в електронному форматі.

 До 30 травня Вам необхідно надіслати на електронну адресу школи Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. документи для зарахування Вашої дитини до 1 класу:

  1. Заяву на ім’я директора навчального закладу (Зразок заяви)
  2. Копію свідоцтва про народження дитини
  3. Медичну довідку за формою № 086-1/О (до 31 серпня)

За бажанням на сайті «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до школи. Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі (Інструкція)

 Якщо у Вас немає можливості подати документи в електронному форматі, звертайтеся до секретаря школи з 10.00 до 12.00 щоденно (крім вихідних).

Під час відвідування навчального закладу необхідно дотримуватись усіх вимог карантину 

 Контактний телефон  (04841)44253

 Адміністрація школи

Любомира Мандзій про закінчення навчального року

Наказ щодо організації роботи під час карантину

Подивитись та скачати

Про дистанційне навчання

У Суворовській школі, як і в усіх навчальних заклади країни в умовах карантину, впроваджується дистанційна форма навчання.

Адміністрація школи нагадує, що дистанційне навчання – це НАВЧАННЯ, а не відпочинок дітей протягом дня.
Для переважної більшості педагогів нашої школи (як і всієї країни) це форма навчання нова. Тому для нас саме настав час, коли за короткий проміжок часу потрібно переформатувати роботу на новий лад. Вчителі ретельно працюють: готують презентації, конспекти, тестування, відеоуроки, знаходять посилання на відеоматеріали, щоб при відсутності вчителя, діти змогли успішно опанувати матеріал.
Тому працюємо таким чином:

"Козацький гарт" -2020

В пятницу 29 февраля состоялись ежегодные комплексные соревнования "Козацький гарт", в которых принимали участие сборные команды школ района: по 12 учеников с каждой школы, начиная с 5 класса заканчивая 10 классом.

Учащиеся соревновались по четырем видам: прыжки со скакалкой, челночный бег, перетягивание каната, прыжки с места. Наша команда заняла 3 общекомандное место, заняв лишь одно призовое 2 место по челночному бегу. Первое место заняла команда ОШ Броски,а второе - Ст. Некрасовки. Причем сумма мест у обеих команд была одинакова и лишь по дополнителям показателям( у Броски два 1-х места) Броска обошла Ст. Некрасовку. Посмотреть распределение мест и фотографии можно ниже, нажав подробнее.

Встреча с воинами интернационалистами

Наверное, на земле никогда не наступит время, когда слово «солдат» станет ненужным и незнакомым. Войны на нашей планете не прекращаются с древних времен. 15 февраля на Украине отмечается День памяти воинов-интернационалистов. В честь этотой даты в Суворовской ОШ состоялась встреча с воинами-интернационалистами. Воины-интернационалисты преподали учащимся урок мужества и героизма.

Ученики школы и студенты Суворовского аграрного лицея, преподаватели услышали из первых уст об ответственном выполнении воинского и гражданского долга. По-военному четко, и в то же время проникновенно и эмоционально звучали рассказы о суровых годах афганской войны. Кадры презентации и видеоролики, подготовленные работниками ДК, также помогли прочувствовать величие подвига воинов.
Присутствующие почтили память воинов-интернационалистов минутой молчания.

Телеграмм канал школы

Создан Telegramm канал Суворовской ОШ! Присоединится возможно по ссылке


1
 
odeszno

viddilosv
 
1