Встреча с воинами интернационалистами

Наверное, на земле никогда не наступит время, когда слово «солдат» станет ненужным и незнакомым. Войны на нашей планете не прекращаются с древних времен. 15 февраля на Украине отмечается День памяти воинов-интернационалистов. В честь этотой даты в Суворовской ОШ состоялась встреча с воинами-интернационалистами. Воины-интернационалисты преподали учащимся урок мужества и героизма.

Ученики школы и студенты Суворовского аграрного лицея, преподаватели услышали из первых уст об ответственном выполнении воинского и гражданского долга. По-военному четко, и в то же время проникновенно и эмоционально звучали рассказы о суровых годах афганской войны. Кадры презентации и видеоролики, подготовленные работниками ДК, также помогли прочувствовать величие подвига воинов.
Присутствующие почтили память воинов-интернационалистов минутой молчания.

Телеграмм канал школы

Создан Telegramm канал Суворовской ОШ! Присоединится возможно по ссылке

"Сохраним зеленую планету"

В рамках открытия Центра стартовала экоакция "Сохраним зелёную планету";по сбору макулатуры. Жители поселка, присоединяйтесь к нам!

По вопросу сбора макулатуры обращаться к социальному педагогу школы Караулан Елене Дмитриевне по телефону: 0982956764

Відкриття Центру учнівського самоврядування

14 лютого у Суворовський ЗОШ відкрився учнівський Центр учнівського самоврядування. На святковому відркритті були присутні адміністрація школи у складі директора Жечкової Т. Д., завуча Макидонської С. І., голови Виховного центру Переверзи С. М.. Також були присутні старости класів та голова учнівського парламенту учениця 11 класу Далакова М. Директор школи урочисто перерізала святкову стрічку, опісля цього було святкове чаєпиття.

З Днем Св. Валентина!

Суворовська ЗОШ вітає усіх зі святом Святого Валентина! Любові усім!

Про організацію роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності та призначення відповідальних у 2019/2020 навчальному році

НАКАЗ

03.01.2020

№   1/О

Про організацію роботи з охорони

праці, безпеки життєдіяльності

та призначення відповідальних

у 2019/2020 навчальному році

На виконання Законів України «Про охорону праці», «Про освіту», Положення про організацію роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і закладах освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 26.12.2017р. № 1669, з метою забезпечення функціонування системи управління охороною праці в закладі, створення безпечних умов навчально-виховного процесу, забезпечення впровадження відповідних вимог державних і галузевих нормативних документів з питань охорони праці

НАКАЗУЮ:

1. Загальне керівництво охороною праці та відповідальність за створення безпечних і нешкідливих умов праці залишаю за собою.

2. Призначити вчителя Захисту Вітчизни Бічева Степана Федоровича відповідальним:

2.1. За організацію роботи з охорони праці, дотримання здоровихі безпечних умов навчання, норм і правил техніки безпеки, виробничої санітарії, пожежноїбезпеки всіма учасниками навчально-виховного процесу;

2.2. За проведення вступного інструктажу.


1
 
odeszno

viddilosv
 
1