21 лютого- День рідної мови

До дня української писемності та мови

9 листопада-традиційний день української писемності та мови. Учні школи підготували до цього дня невелике відео.

Суворовська молодь гідно вшановує Великого Кобзаря!

20 жовтня в нашій школі розпочався ХІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Сьогодні стартував І ( шкільний) етап, у якому беруть участь школярі 5-11-х класів. Конкурс допомагає виявити талановитих і обдарованих учнів, у яких небайдужі, щирі серця, у душах яких палає вогонь натхнення і творчості. Саме така активна молодь підносить престиж української мови та літератури серед юного покоління, на власному прикладі виявляє почуття гордості за свій народ, рідний край, шанобливе ставлення до творчої спадщини поета світового рівня - Тараса Григоровича Шевченка. 

Учасниці Конкурсу Малахова Юлія ( 5-А клас), Далакова Вікторія ( 6-А клас), Балабан Анастасія, Шевченко Мілєна ( 9-Б клас), Везенкова Олександра ( 11-й клас) виконували непрості завдання, що вимагали вміння творчо мислити, у нестандартній формі діалогу, пригодницького оповідання, публічної промови виявити знання біографії та творчості Тараса Шевченка. А ще конкурсні завдання виявляють рівень знань та мовних умінь відповідно до вимог шкільної програми.

З Днем вчителя!

400 0 1601561526 4631

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

   Щиро вітаю  вас із професійним святом – Днем вчителя! 

   Це свято добра, мудрості та любові!

   Бути вчителем, вихователем, наставником – це наполеглива праця, яка збагачує світ мудрістю й знаннями, це мистецтво, обране за покликом серця. Від вас залежить освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання наших дітей будувати сучасне суспільство.

У цей святковий день висловлюю вам щиру вдячність за творчу, самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, яке повсякчас ви даруєте своїм вихованцям.

    Низький уклін вам за вашу непохитну віру в кожну дитину, за ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану молодому поколінню.

    Бажаю вам, шановні вчителi, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, довгої людської пам’яті, стриманості та великого терпіння в нелегкій справі виховання та навчання!

     Нехай ваш професійний шлях буде осяяний успіхом!!!

 
 

З повагою, директор школи Тетяна ЖЕЧКОВА

Шановні учні 1-11 класів!

Шановні учні 1-11 класів!

Пропонуємо прийнять участь у щорічної заочної виставки досягнень юних
натуралістів «Щедрість рідної землі» Уважно прочитайте «Про проведення заочної обласної виставки досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»», з метою сприяння розвитку пріоритетних напрямів еколого-натуралістичної освіти, з 23.09 по 25.09.2020 р. буде проведена у заочному форматі районна виставка досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі».

Фотоматеріали поробок надсилати на електронну адресу школи до 25.09.2020 р.
єл.адрес школи Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Увага! Надсилати поробки з природного матеріалу НЕ потрібно! (тільки фото!!)

Детальніше в документі: https://docs.google.com/document/d/1oOLFSriLtq1KUfIgfJwaMZvOYsiRgEM4ny21NMJdVok/edit


1
 
odeszno

viddilosv
 
1