10 порад для батьків, які допоможуть уникнути насиллю над дитиною

https://docs.google.com/document/d/1d0lJIzXD_ty1O_R3NsKaAvkr4ZiLb6-G/edit?usp=sharing&ouid=115435776645746490607&rtpof=true&sd=true

У Суворовському ліцеї розпочата акція "16 днів проти насилля"

                                                     555                           

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Період кампанії охоплює наступні важливі дати:

  • 25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок;
  • 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом;
  • 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством;
  • 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями;
  • 5 грудня – Міжнародний день волонтера;
  • 6 грудня – Вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі;
  • 10 грудня – Міжнародний день прав людини.     

 

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

24 n

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!» учні ОЗО «Суворовського ліцею» прийняли участь у створенні інформаційного паркану, присвяченого Україні – землі славного незабутнього минулого, якою можна пишатися. Діти створили малюнки, ознайомилися із книжками, присвяченими історичному минулому країни, поспілкувалися про патріотизм, відвагу наших захисників і ще раз впевнилися, що Україна переможе! На нашому боці правда, справедливість і добро!

Всесвітній день захисту тварин

4 жовтня в усьому світі відзначається Всесвітній день захисту тварин.
Доброта – це основа людства. Людина має проявляти доброту, турботу, увагу не лише до інших людей, але й до своїх домашніх улюбленців та всіх тварин на Землі. Тому сьогодні учні 5-а класу (класний керівник Чапкіна Н.П.) нагадують всім, що тварини потребують нашої турботи.Всесвітній день тварин — це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім'ї.

Шкільні змагання до Дня фізкультури і спорту

1

Традиційно на початку нового навчального року у Суворовському ЗОСО пройшли олімпійські уроки та спортивні змагання між класами з метою пропаганди здорового способу життя, сприяння їхній участі у дії.
До проведення подібних заходів приєдналися учні 4-А та 4-Б класів. 9 вересня навчальний день для четверокласників розпочався з олімпійського уроку «Разом до перемоги!» Учні змогли більше дізнатися про історію Олімпійських ігор, видатних спортсменів та олімпійських чемпіонів України. Учні продемонстрували свою організованість, спритність, швидкість та силу, які показали, що можуть працювати в команді, співчувати, підтримувати своїх одногрупників.


1
 
odeszno

viddilosv
 
1