Шкіряний м'яч - 2024

k1

2 квітня на стадіоні смт Суворове в рамках проведення Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти відбулися щорічні змагання з футболу «Шкіряний м’яч» серед дітей 2011 року народження.
У змаганнях взяли участь чотири команди закладів загальної середньої освіти Суворовської селищної ради: ОЗО "Суворовський ліцей", Кирничанський ліцей, Приозерненський та Старотроянівський ЗЗСО.
За підсумками змагань перемогу здобула команда ОЗО "Суворовський ліцей", друге місце посіла команда Приозерненського ЗЗСО, третє місце - Кирничанський ліцей, четверте місце - Старотроянівський ЗЗСО.
Всі команди та кращі гравці нагороджені почесними грамотами.

22 березня - це особливий день для працівників водного господарства...

55 n
22 березня - це особливий день для працівників водного господарства, ми відзначаємо💧День води та водних ресурсів.
🔹 Вже багато років спеціалісти 🌿 Ізмаїльського управління водного господарства, підтримуючи добру традицію, святкують цей День разом із учнями ОЗО "Суворовський ліцей".
🔹 Діти завжди з нетерпінням чекають на це свято, із залюбки та задоволенням приймають участь у конкурсі на кращий малюнок та дитячий витвір, присвячений Всесвітньому Дню води.

210 річниця від дня народження Великого Кобзаря

Тарас Григорович Шевченко – це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях нашого народу. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці, той вогник любові до Вітчизни, який запалив поет своїми безсмертними творами.
Учні 1-А класу долучилися до святкування 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря. З метою вшанування видатного сина українського народу першачки взяли активну участь у виховному заході"Шевченкове слово в віках не старіє”,під час якого вони дізналися багато цікавого та нового матеріалу про життя та творчість Т. Шевченка.

ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

У Суворовській селищній територіальній громаді завершено ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». 1 березня 2024 року на базі ОЗО «Суворовський ліцей» відбулися змагання з футзалу та баскетболу. У підсумку змагань місця розподілилися наступним чином: Баскетбол: - І місце – команда «Бурі ведмеді» ОЗО «Суворовський ліцей»; - ІІ місце – команда «Білоголові орлани» Старотроянівського ЗЗСО.

Змагання "Козацький гарт" серед закладів освіти Суворовської ТГ

6g

В субботу 2 березня пройшли чергові змагання "Казацький гарт" серед учнів закладів загальної середньої освіти Суворовської селищної ради. Змагання проходили в упорній боротьбі серед пар учнів з 5 по 10-ті класи. Учасники змагались у човниковому бігові, стрибках у довжину з місця, стрибках зі скакалкою та перетягуванні канату. Перше загальнокомандне місце зайняв наш ліцей, який і візьме участь у наступному, обласному етапі змагань. В цілому розподіл зайнятих місць виглядає наступним чином:

Тренування футбольної команди "Бесарабські соколята" Суворовського ліцею

В рамках підготовки до п'тнічного турніру по футболу в рамках всеукраїнських змагань пліч-о-пліч футбольна команда провела тренування. Пропонуємо відео цієї події.

 

Нагадаємо що 17 лютого Суворовській громаді стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» На енергійному старті у Суворовській громаді відбулось відкриття ІІ територіального етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Міжнародний день волонтерів

vol1

Кожного року, 5 грудня, волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, присвячений особам, що займаються волонтерством добровільно та безкорисливо.
Учні ОЗО «Суворовський ліцей» приєднались до Національного уроку волонтерства, на меті якого було познайомити українську молодь та підлітків із волонтерським рухом в Україні і світі.
Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни. Кожен патріот своєї Батьківщини вважає своїм обов’язком наближати перемогу над ворогом чи то на полі бою, чи то в тилу, приєднавшись до волонтерського руху.


1
 
odeszno

viddilosv
 
1